Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın`ı ağırladık

Güncelleme: 6 Ağustos 2024, Görüntülenme:604

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, DOSAB Yönetim Kurulunu Bölge Müdürlüğünde ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Ahmet Tolga Kornoşor’un da hazır bulunduğu ziyarette DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski, Başkanvekili Ersan Özsoy ile yöneticiler Orhan Tezyaparlar, Erkut Dikici, Kemal Işık, Osman Sönmez, Hasan Moral, Necati Muğ, Ümit Buluç, Engin Ocak, Celal Kırayoğlu, Haluk Parlamış ve Erkan Çahantimur da yer aldı.

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski, DOSAB’ın Osmangazi sınırları içerisinde yer alan tek organize sanayi bölgesi olduğunu hatırlatarak, ‘’Bu sebepten dolayı da belediyemiz ile işbirliklerimize ve ilişkilerimize ayrı bir önem atfediyoruz. Belediye ve sanayi yönetimi olarak birlikte çalışmamız, hem bölge sanayimiz ve çalışanlarımız hem de bölge halkı fayda üretecektir. Bu anlayışı karşılıklı olarak paylaşıyor olmaktan dolayı da mutluyuz. 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Osmangazi Belediyemizde sayın başkanı ziyaret ederek başarı diledik ve birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu söyledik. Şimdi de Aydın’ı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kendilerine ve belediye yönetimine olumlu bakış ve işbirlikleri için şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

DOSAB Yönetim Merkezindeki toplantıda Bölge Müdürü Serhat Şengül bölge ve yatırımları ile ilgili bir sunum yaptı. Osmangazi Belediyesi’nden ulaşım, yapılaşma, kaçak yapı ile mücadele gibi konularda talep ve beklentileri dile getirdi.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da kurumlar arası iş birliklerinin geliştirilmesi için verimli bir buluşma olduğunu belirterek, “Yeşil sanayi anlamında önemli yatırımlar yapan, enerji ve atık yönetimi konularında projeler geliştiren DOSAB ile ortaklaştırabileceğimiz çalışmaları konuştuk, alternatif güzergahlarla ulaşımın rahatlıkla yapılabilmesini değerlendirdik. Levent Eski ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Erkan Aydın ve DOSAB Yönetim Kurulu daha sonra DOSAB Restoran’da yemek yedi.



erkan aydın dosab yonetim
erkan aydın dosab
erkan aydın levent eski ersan ozsoy
erkan aydın levent eski
serhat sengul murat ispa tarık aydın