Bursa Sanayicileri Çiftçilerimizin Yanında Kampanyası

Güncelleme: 15 Ağustos 2024, Görüntülenme:356

Bildiğiniz üzere, bozulan ekonomik dengeler ve yüksek enflasyon sürecinin ardından; fiyat istikrarını sağlamak, mali disiplini yeniden inşa etmek, cari açığı azaltmak, yeşil ve dijital dönüşüm dahil olmak üzere yapısal iyileşmeyi yakalamak amacıyla yeni bir ekonomi programı yürürlüğe konuldu.
Programımın, ekonomide dengelenme ve enflasyondaki olumlu sonuçlarına ulaşma sürecinde, toplumun çeşitli kesimlerine olan etkilerine ve yüklerine hep birlikte şahit oluyoruz. Sanayimiz, çalışanlarımız, emeklilerimiz, çiftçilerimiz; kısaca hepimiz bu yükleri paylaşırsak, birbirimize destek olursak, birlik ve beraberlik içinde yürürsek düzlüğe çıkabiliriz.
Bu anlayışla Bursa Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’ın liderliğinde “Bursa Sanayicileri Çiftçilerimizin Yanında” kampanyası başlatıldı. Zor günler geçiren şehrimizin çiftçilerine destek olmak hedefiyle başlatılan bu kampanyanın istişare toplantısı, Sayın Valimiz başkanlığında, tüm organize sanayi bölgelerimizin başkanları ve yöneticilerinin katılımıyla yapıldı.
Kampanya kapsamında; Bursalı domates üreticilerimizin elinde kalan domatesler sanayicilerimiz tarafından satın alınarak, Bursa Valiliğimizin koordinasyonunda salça üretim tesislerinde ürüne dönüştürülecek ve organize sanayi bölgelerimizdeki fabrikalarımızın çalışanlarına bedelsiz olarak dağıtılacak.
OSB’lerdeki toplam istihdam ile alınacak salça miktarı paralellik gösterecek şekilde kampanyaya sanayicilerimizin katılım organizasyonu OSB Bölge Müdürlükleri tarafından yapılacaktır. Buna göre firmanızda çalışan sayısına ve çalışan başına vereceğiniz salça miktarına göre talepte bulunabilirsiniz, alımlarınızı çalışan erzak yardımlarınızın içine entegre edebilirsiniz.
Salça birim fiyatı 30,00 TL/Kg.’dır. Kampanya dahilinde hedeflenen rakamlara ulaşılabilmesi için OSB bazında çalışan başına 4 kg. ortalama öngürülmektedir.
Bursalı üreticilerimizi ve tarımsal üretimi desteklemek, zor günlerde birbirimizin yükünü hafifletmek amacıyla başlatılan "Bursa Sanayicileri Çiftçilerimizin Yanında" kampanyasına göstereceğiniz ilgi ve katılımınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.


WhatsApp Image 2024 08 16 at 17.56.13