Restoran ve Ocakbaşı

Güncelleme: 4 Mart 2024, Görüntülenme:26476

DOSAB RESTORAN

Demirtaş Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, 2007 yılından bu yana restoran hizmetini sunuyor. DOSAB Restoran, 2009 yılından itibaren ise Çiğdem 2.Sokaktaki Sosyal Tesisler bünyesinde yer alıyor. 2022 yılı başından itibaren dekorasyonu yenilenerek değiştirilen DOSAB Restoran'da Türk ve Dünya mutfağından seçkin lezzetler sunuluyor. Menüde, kahvaltı, pizzalar, makarnalar, ızgara çeşitleri, özel soslu etler, piliçler, döner, tatlılar yeralıyor. Ayrıca DOSAB Restoran'ın günlük menüsü de büyük beğeni topluyor.

Restoran menü ve fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

DOSAB OCAKBAŞI

Ocakbaşı, DOSAB Sosyal Tesisleri bünyesinde Restoran ile entegre, ancak ayrı oturma alanlarıyla, rahat edeceğeniz nezih bir mekan olarak 2022 yılı ilkbaharında hizmet vermeye başladı. DOSAB Ocakbaşı'nda işin ehli ustalar, Antep'in eşsiz lezzetlerini sunuyor.

Sade Kıyma Kebabı, Sebzeli Kıyma Kebabı, Antep usulü Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı, Patlıcanlı Kebap, Terbiyeli Antep Küşleme, Urfa Lahmacun, Antep Lahmacun ve Çiğ Köfte gibi tatlar, DOSAB Ocakbaşı'nda mutlaka tatmanız gereken lezzetlerden bazıları...

Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi: 0224 261 29 57

DOSAB Restoran Yemeksepeti.com'da... Hemen sipariş vermek için buraya tıklayınız.



DOSAB Restoran 1
DOSAB Restoran 2
DOSAB Restoran 3
DOSAB Restoran 4
DOSAB Restoran 5
DOSAB Restoran 6
DOSAB Restoran 7
DOSAB Restoran 8
DOSAB Restoran 9
DOSAB Ocakbasi (1)
DOSAB Ocakbasi (2)