DOSAB’lı sanayicilerden ihtiyaç sahiplerine Ramazan erzakı…

Güncelleme: 11 Mart 2024, Görüntülenme:765

DOSAB ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği işbirliği ile bölge sanayicilerinden alınan katkılarla hazırlanan erzak kolileri, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere dağıtıldı. Erzak kolileri başta Demirtaş ve İsmetiye gibi yakın lokasyonlardaki ihtiyaç sahiplerine muhtarlar tarafından ulaştırılıyor.

Ramazan ayında birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemine vurgu yapan DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski “Biz DOSAB’lı sanayiciler olarak Ramazan ayında da dar gelirli ailelere destek olma konusunda duyarlılığı elden bırakmadan paylaşma ve yardımlaşma bilincimizi canlı tutuyoruz. Toplumsal sosyal sorumluluk noktasındaki hassasiyet bizim bölgemizde her zaman üst düzeydedir. Bu Ramazan ayında da bölge sanayicilerimizin katkılarıyla hazırlanan erzak kolilerinin dağıtımını yaptık. Bu uygulama bizim birçok yardımımız gibi geleneksel hâle geldi ve bundan dolayı mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayında bereketin paylaşılarak artırılacağı inancıyla iş insanlarımıza ve kuruluşlarımıza katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli Ramazanlar diliyorum” dedi.

Ramazan erzak kolileri; DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski, Başkanvekili Ersan Özsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Işık ve Ümit Buluç , Denetim Kurulu Üyesi Erkan Çahantimur ile Bölge Müdürü Serhat Şengül, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel’in katılımıyla mahalle muhtarlarına teslim edildi.



dosab ramazan erzak