Automotive Meetings Bursa

Güncelleme: 10 Kasım 2022, Görüntülenme:2826

Otomotiv Buluşmaları-Türkiye’nin (Automotive Meetings Bursa) dördüncüsü Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde 8 Kasım Salı günü başladı. Bursa OSB’nin ev sahipliğinde yapılan ve DOSAB’ın altın sponsor olduğu organizasyon ilk gün açılış ve konferanslarla geçti.

Açılış bölümünde DOSAB adına bölge katılımcısı olan A Plas Firmasının Genel Müdürü Ahmet Ağaoğlu bir konuşma yaptı. Ağaoğlu, sektörün DOSAB ve Bursa’daki konumu ile ilgili güncel bilgileri paylaşıp, DOSAB’ın 2017 yılından bu yana organizasyona altın sponsor olduğunu hatırlattı ve bundan mutluluk duyduklarını söyledi. Ağaoğlu, organizasyonun firmalara ve ülkemize beklenilen faydayı üretmesini umduğunu belirtti.

DOSAB’DAN 13 KATILIMCI FİRMA YER ALIYOR

Automotive Meetings Bursa organizasyonu 9 Kasım Çarşamba ve 10 Kasım Perşembe günleri ikili iş görüşmeleriyle tamamlandı. Etkinliğe bu yıl 38 ülkeden 300 sektör temsilcisi katılıyor. 32 yabancı, 92 Türk firmasının yer aldığı, 300 kişilik satın alma ilgisinin olduğu etkinlikte 7 bin ikili görüşme yapılacak. DOSAB Otomotiv Ur Ge Projesi kapsamındaki 13 katılımcı firma da Automotive Meetings Bursa organizasyonunda yer aldı. B Plas, Hüner Kriko, Omtek, Erkalıp, A Plas, Floteks, Orven Kauçuk, Şahinkul Makina, Teknik malzeme, UPC Otomasyon, Seger Korna, Tiberina ve Topçesan firmaları stand açıp, ikili iş görüşmeleri gerçekleştiriyor. Organizasyonda ayrıca Demirtaş Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü de bir stand ile temsil edildi.



automotive meetings (1)
automotive meetings (3)
otomotiv bulusmalari (1)
ahmet agaoglu (2)
automotive meetings (2)