Tekstil ve Kompozit Materyal projesi TEXCOMP başlıyor

Güncelleme: 17 Şubat 2022, Görüntülenme:1673

DOSAB sınırları içinde Bölge Müdürlüğümüzce ayrılan eğitim alanında faaliyet gösteren Bursa Teknoloji Koordinasyon ve Ar-Ge Merkezi (BUTEKOM), Kompozit ve Teknik Tekstil sektörlerinde yeni ürün geliştirmeyi destekleyen tesislerle Bursa sanayisine hizmet verecek olan Kompozit Malzeme ve Teknik Tekstil Prototip Üretim ve Uygulama Merkezini kuruyor.

İhtiyaç analizi çalışmasının 21 Şubat'ta başlayacak ilk adımı için yaklaşık 200 KOBİ’nin görüşüne başvurulacak. KOBİ’ler ile randevular Ikada Danışmanlık firmasının çalışanları (Esma İleri, Elif Nur Hızar, Ferra Varanoğlu) tarafından telefon yoluyla oluşturulacaktır. Görüşmeler, Bursa'daki sanayinin ihtiyaçlarına ve kurulacak merkezin bu ihtiyaçları nasıl karşılayabileceğine odaklanacaktır.

Görüşülen KOBİ’lere bir gizlilik sözleşmesi teklif edilecek ve tüm bilgiler anonim olacak, yalnızca BUTEKOM merkezinin ihtiyaç analizi için kullanılacaktır. Görüşülenler arasından belirlenecek 50 KOBİ için, Teknik Tekstil ve Kompozit uzmanları Berrin Yılmaz ve Aref Cevahir ile İş geliştirme uzmanları Emrah Özsoy ve Büşra Polat ile yapılacak görüşmeler yapılacaktır. Görüşülen KOBİ’lere kendi fırsatları ve ihtiyaçları hakkında kısa bir danışmanlık raporu sunulacaktır. Bu KOBİ’ler ayrıca süreçte “Rol Model” ve “Yeşil Ürün” programlarına seçilme hakkı da yakalayacaklardır.

İhtiyaç analizi çalışmasına katılımın görüşülen KOBİ’lere faydalı olacağına inanıyor ve katılımcı firmalarımızın temsilcilerini, bu özel çalışmada işbirliği yapmaya davet ediyoruz.

Daha fazla bilgi için: bursaproje@ikada.com.tr



TexComp TR