DOSAB Onur Kurulu toplantısı yapıldı

Güncelleme: 19 Haziran 2023, Görüntülenme:3379

Nisan ayındaki genel kurulda Başkan Levent Eski'nin gündeme getirdiği DOSAB Onur Kurulu ilk toplantısını bugün DOSAB Sosyal Tesislerinde yaptı. DOSAB Yönetim Kurulunun aldığı karar gereği, bölgedeki katılımcı firmaların kurucularından 70 yaş ve üstü isimler DOSAB Onur Kurulunun üyesi oluyor. DOSAB Onur Kurulu, yılda en az iki kez bir araya gelecek; deneyim ve tecrübelerini paylaşacak.

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski, yemekli toplantıda yaptığı konuşmada "İnanıyoruz ki, siz değerli büyüklerimiz bizlere ve bizden sonraki kuşaklara ufuk açıcı bilgiler aktaracaksınız" dedi.

Eski, DOSAB'ın birçok ilk ve örnek yatırımı yanında, sosyal sorumluluk projeleri ile de ülkemizdeki OSB yapılanmasının en başarılı uygulamaları arasında yer aldığını hatırlatarak, "Tüm bunlar siz değerli sanayicilerimiz sayesinde olmuştur. Sizler bu bölgede taş üstüne taş koymasaydınız, bugün ne bizler burada olurduk ne de Bursa ve ülkemize büyük katkılar sağlayan böyle bir sanayi bölgesi olurdu. DOSAB’ı katılımcılık, şeffaflık, hesap verilebilirlik, sanayicileri ve Bursa ile bütünleşmiş bir yönetim anlayışı ile yönetmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Duayen sanayicilerle 4 yıllık yönetim dönemindeki projeleri paylaşan Başkan Eski, daha sonra günün anısına herkese birer anı plaketi verdi.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişleri ve anılarla dolu sohbetler ile devam etti.



levent eski konusma2
levent eski konusma
levent eski yonetim
toplanti 2
toplanti 4
toplanti 5
toplanti 6
ali moral
atilla parlamis
sabahattin yedikardes
sukru ozcimen
plaket
celal beysel
mustafa tasdelen