DOSAB Teknoloji Hizmetleri Toplantısı Daveti

Güncelleme: 5 Ekim 2023, Görüntülenme:703

Sayın Katılımcımız,

Organize Sanayi Bölgelerinin ana amaçları arasında kaynakları rasyonel kullanmak, bilgi ve bilişim teknolojilerinden yararlanmak bulunmaktadır. Katılımcılarımıza teknoloji ile katma değer yaratma misyonumuz ve yeni nesil OSB olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle en önemli hedefimiz; Sanayicinin işini kolaylaştıran ve onlara OSB içinde olmanın avantajlarını hissettirecek katkılar sağlayabilmektir.

Bu doğrultuda OSB içerisinde bulunan firmaların mevcut BT altyapılarının TIER-3 normlarında hazırlanan DOSAB Veri Merkezinde barındırılarak, daha erişilebilir, kesintisiz, yedekli ve daha güvenli bir yapıya geçişlerinin sağlanması üç yıllık projeksiyonda planlanmıştır. Bu hedefe giden yolculuğun ilk adımı olan haberleşme ağı kurulmaya başlanmış ve 2024 Nisan ayında katılımcılara haberleşme hizmetleri verilmesi hedeflenmiştir.

DOSAB toplu alım gücü sayesinde katılımcılarına Türkiye’de verilebilecek en teknolojik hizmeti, en kaliteli ve en uygun fiyata vermeyi amaçlamıştır. Böylelikle, katılımcıların haberleşme maliyetlerinde önemli tasarruflar sağlayarak, internet servis sağlayıcı yedekliğiyle birlikte kesintisiz iletişim alt yapısı sunulacak olup, merkezi ve bütünleşik bir yapı üzerinden ekonomik, butik ve katma değerli hizmetler verilmesi planlanmıştır.

2024 yılında devreye almayı planladığımız teknoloji hizmetlerimizi ve gelecek yıllardaki hedef projelerimizi sizlerle paylaşmak üzere hazırladığımız etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Yer : DOSAB Konferans Salonu

Tarih : 18 Ekim 2023 Çarşamba

Saat : 14.00

LCV : Gülhan YİĞİTKURT / 0 (530) 699 12 36

Program:

14.00 – 14.15 Açılış & Hoş Geldiniz, Serhat Şengül, DOSAB Bölge Müdürü

14.15 – 14.30 DOSAB Teknoloji Vizyonu, Okan Anacak, DOSAB BT ve Haberleşme Grup Şefi

14.30 – 15.00 DOSAB 2024 Yılı Haberleşme Hizmetleri ve Gelecek Projeler, Engin Işık, DOSAB Teknoloji Danışmanı

15.00 – 15.15 Kahve Arası

15.15 – 16.00 DOSAB Haberleşme Ağ Yapısı ve Güvenli İnternet Hizmetleri, Efe Özveren, Juniper Türkiye Satış Müdürü